See Your Baby

Welkom op de website van See Your Baby.
SEE in See Your Baby staat voor Samenwerking Eerstelijns Echoscopiescreening.

In ons echocentrum kunt u terecht voor de 20 wekenecho en de nekplooimeting als onderdeel van de combinatietest.

De onderzoeken worden verricht door hiervoor speciaal opgeleide echoscopisten en verloskundigen.

Om de best mogelijke zorg in de regio te kunnen aanbieden is ervoor gekozen om deze echo's op meerdere locaties  aan te bieden.

U kunt terecht in Assen, BeilenEmmen, Hoogeveen, Meppel en Stadskanaal.

 

CORONA - MAATREGELEN

In Nederland gelden van 15 maart tot en met 6 april 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus. U kunt er nog steeds voor kiezen om een 20 wekenecho uit laten voeren. Wel hanteren wij hiervoor de volgende maatregelen:

- Cliënten met griep/verkoudheidsklachten verzoeken wij met klem hun afspraak te verplaatsen. Dit kan door een mail te sturen naar info@seeyourbaby.nl of telefonisch contact op te nemen met 0591-691340. Indien u toch komt zal de echoscopist de afspraak ter plaatse cancelen.

- We verzoeken de zwangeren alleen te komen. Partner, kinderen of anderen kunnen momenteel niet aanwezig zijn bij de echo. In overleg met de echoscopist kunt u middels Facetime/Skype gebruiken als contactmogelijkheid met uw partner.

- Vóór en na het echo onderzoek verzoeken wij u om grondig uw handen te wassen.

- Er worden geen handen gegeven.

We zijn ons ervan bewust dat de maatregelen, met name dat de partner niet aanwezig mag zijn, zeer vervelend zijn. We conformeren ons de aan landelijke richtlijnen om de besmettingskans met het Coronavirus voor u en ons als zorgmedewerkers zo laag mogelijk te houden. We hopen op uw begrip.

Over ons

SEE in SeeYourBaby staat voor Samenwerking Eerstelijn Echoscopiescreening