Corona

CORONA - MAATREGELEN

In Nederland gelden landelijk maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus. U kunt er nog steeds voor kiezen om een 13 weken- en 20 weken echo uit te laten voeren. Wel hanteren wij hiervoor de volgende maatregelen:

- Cliënten met griep/verkoudheidsklachten verzoeken wij met klem hun afspraak te verplaatsen. Dit kan door de contact formulier in te vullen op deze website. 

- Bent u corona positief? Het is mogelijk om de afspraak te verzetten naar een aparte spreekuur op een lokatie buiten het ziekenhuis, zodat de echoscopist beschermende kleding kan dragen en er geen kans is om een ander patient tegen te komen. Daarna wordt de praktijk grondig gereinigd. U wordt verzocht om alleen te komen op deze afspraak. 

- Vóór en na het echo onderzoek verzoeken wij u om grondig uw handen te wassen en desinfecteren. 

- Er worden geen handen gegeven.

- Er mag 1 volwassene mee, mits hij/zij geen gezondheidsklachten heeft welke kunnen passen bij het coronavirus.

- U dient  een mond-neus masker te dragen.

We conformeren ons de aan landelijke richtlijnen om de besmettingskans met het Coronavirus voor u en ons als zorgmedewerkers zo laag mogelijk te houden. We hopen op uw begrip.

Indien bovenstaande maatregelen wijzigen, zullen we dit hier direct kenbaar maken. Ons advies is dan ook om kort voor uw afspraak nog eens te controleren of nog steeds is toegestaan om uw partner mee te nemen. Het kan zijn dat deze versoepeling later weer aangescherpt zal moeten worden.

Indien u vragen heeft kunt u deze sturen naar info@seeyourbaby.nl